Marknadsområde Kalmar

Marknadsområde Kalmar omfattar morgontidningen Barometern och editionen Oskarshamns-Tidningen med utgivningsorterna Kalmar och Oskarshamn, med lokalredaktioner i Emmaboda, Hultsfred, Högsby, Mönsterås, Nybro, Torsås, Färjestaden och Borgholm. Titlarna utkommer i prenumererad form på papper och som e-tidning sex dagar per vecka samt med nyhetsuppdateringar i de digitala kanalerna dygnet runt året runt.
I Borgholm, och med redaktion i Färjestaden utges den prenumererade tredagarstidningen Ölandsbladet, även den som e-tidning och i digital form.

I marknadsområdet utges också den prenumererade endagarstidningen Kalmar Läns Tidning/Nybro Tidning och gratistidningarna KalmarPosten och Emmaboda Tidning i papper och i digital form.

I marknadsområdet säljer koncernen även utomhusreklam till digitala utomhusskärmar i Kalmar och Nybro, genom dotterbolaget Mediasken AB. Annonsmarknaden erbjuds olika kombinationer av räckviddslösningar i allt från traditionell nyhetstidning till webb, bilagor, Googlelösningar och DR.

Upplaga och räckvidd.