Webbyrå

Det här är Gota Medias webbyrå

På Gota Media satsar vi på att utveckla digitala tjänster till företagskunder. Webbyrån jobbar som en förlängd arm till våra företagsmarknadsavdelningar i våra lokala mediehus. Förutom att bygga hemsidor, så utvecklar vi även tjänster inom nativekampanjer, rörligt material, och marknadsanalys.

Hemsidor

Som företagskund hos Gota Media så har du alltid en och samma kontaktperson på ditt lokala mediehus som har koll på helheten. Vi ser inte din hemsida som en egen ö, utan som navet i din digitala värld. Är du i behov av en ny hemsida eller att utveckla din befintliga? Vänd dig då direkt till ditt lokala mediehus via deras medieportal för att få bästa möjliga start. Vill du komma i kontakt med någon på vår avdelning, så hittar du oss lite längre ner på sidan 👇.

Hitta kontaktperson på din medieportal här

Se några av våra senaste projekt här

BORGHOMS SLOTT

GRILLTÄLTET

KNALLELANDSHÄFTET

NISSES VARUHUS

ÖLANDS SKÖRDEFEST

SKRUFS GLASBRUK

Kontaktuppgifter

Har du en hemsida genom oss och behöver support? Maila då direkt till wbsupport@gotamedia.se
Annars når du oss på wbinfo@gotamedia.se eller 0480-72 62 00

Priser avtal och support

Uppgraderingsavtal inklusive webbhotell

Vårt avtal innefattar uppdatering av WordPress samt de tillägg som används på er sida (inkl. webbhotell). Det medför att ni som kund kommer ha en säkrare och kvalitativ webbplats långt in i framtiden.

Startpaket: 3.900 kr/år. Enkel: 5.900 kr/år. Premium: 7.900 kr/år. Premium plus & E-handel: 15.900 kr/år

Support av befintlig hemsida

Support som ingår vid uppgraderingsavtal omfattar återställning av hemsida från backup och hjälp med handhavandet av WordPress. Supporten gäller mån-fre 9-16 (dag före röd dag fram till kl 12).

För övrig support gäller:

Supportärenden omfattar ärenden som rör återställning av exempelvis hackad sida, felsökning och materialarbete. Vi tar också betalt för att fixa funktionalitet som till exempel beror på att nya versioner av tilläggsfunktioner på hemsidan har tillkommit och medför att kod behöver anpassas. Nya hemsidor har två månaders garanti och korrigeras kostnadsfritt under den perioden.

Timkostnad: 1050 kr/tim (Vi debiterar för varje påbörjad halvtimme)

Timbanksavtal
Många ärenden kan ta kortare tid och då är det en fördel att ha en timbank. Tre ärenden x 10 minuter blir med timbanksavtal 30 min (utan avtal debiterar vi för 1,5 tim). Timbanksavtal tecknas om minst 6 tim/år. Kontakta oss för att teckna avtal!

Domänhantering

Domänöverlåtelse: 500 kr/domän
Domänregistering: 500kr/domän
Domänpekning: 300 kr/domän
Domänförnyelse: .se 250 kr/år   .com/.org/.net/.nu 350 kr/år